Salut dragă comunitate, vă prezint aici o lista de propuneri care cred eu ca ar ajuta la promovarea și dezvoltarea comunității noastre:
1 Pe aceasta platforma , trebuie făcut un rezumat în cuvinte simple pe înțelesul tuturor in maxim citeva propoziții ce prevede fiecare proiect de lege nou propus de parlament , asa oamenii rapid ar pute înțelege despre ce e vorba și ar fi mai ușor sa se expună prin vot.
-
Se poate face apel la influenceri ca Domnul Vlad Belețchi și alți juriști pentru a beneficia de suportul juridic necesar în a înțelege conținutul propus spre vot, pe pagina lui Vlad am văzut exemple clare de acest gen de explicații.
-
Se poate face apel public la toate organizațiile apolitice de a se solidariza și asocia cu proiectul ițara si anume de indicat puterea in mâinile poporului asa cum si trebuie sa fie de facto.
-
Pentru atragerea fondurilor dincolo de sursele proprii se poate de apelat la platforme de crowdfiding unde sunt oameni simpli care cred eu că ar dona necondiționat pentru dezvoltarea proiectului.
-
Se poate de montat un cort in centru Chișinăului unde trecătorilor li s-ar explica tot ce tine de proiect, aici ar fi și ca publicitate și posibilitatea de a deveni membru scriind o cerere și suport cum sa își descarce pe telefon aplicația și să o utilizeze.
-
Interfață grafica a aplicației ar fi bine de o simplificat maxim la capitolul adăugarea de conținut și comentarii și de adăugat pe domenii bugetare diagrama grafica unde oamenii sa se poată expune cam în ce domeniu bugetar citi bani trebuie in procente alocați, iar deputații pe viitor in baza aceasta sa voteze bugetul.
-
Livuri pe tiktok periodice cu repost maxim și discuții publice a membrilor despre necesitate și importanță dezvoltării acestui concept.
-
In platforma ar fi bine sa existe sarcini termeni rezultate, asta ar disciplina si motiva spiritul de echipa si orientarea către rezultat.
-
Întâlniri periodice între membri pentru a întări spiritul de echipa și a marca pe rețele de socializare creșterea echipei IDEEA ESTE BUNA CîND IN JURUL EI SE ADUNA MULTI OAMENI !!!
-
De obținut măcar un interviu cu asa moderator ca Gheorhe Gonța si altii genul lui cu audienta mare.
Stimați colegi eu sper să fie utile aceste propuneri, mersi de atenției celor care au citit pină la final.