Proiectul de lege privind punerea în liberă circulație (importul) a utilajului și echipamentului sportiv

Link la proiectul de lege

Susțineți acest proiect de lege?

• Pentru
  • Împotrivă
0 participanți
2 Likes

A citit cineva din cei care au votat?

5 Likes

Dragi prieteni, dragi Deputați-legiuitori, vă rugăm să participați activ, asumat și încrezători la procesul de vot! Trebuie să vă deprindeți cu nou statut!

5 Likes

Înainte de a vota, io aş prefera sã aflu carei plusul şi care-i minusul.

De exemplu sã se expunã lumea pe tema datã.
De exemplu unu spune : Astai bine iaca deatîta . . .., altul spune cã nui bine, iaca deatîta . . ..

Astfel îi mai uşor de cîntãrit şi de votat :balance_scale:
Este uşor de apãsat pe vot, da io aş vrea sã înțeleg.
:wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus:
De exemplu io pot vota pentru import, da cine garanteazã calitatea mãrfii ???
Priviți cã majoritatea mãrfii pentru sport este chimical-dãunãtot :radioactive:
Adica un procent %:pinching_hand:t4: foarte, foarte mic este din materie naturalã.

Asta ca şi cu florile, coroanele din plastic din țîntirim💐, e frumos şi aşai moda, da nui chiar bunã treaba.
Mai ales cînd ştim cã în Moldova nu prea se produce :building_construction:
Da io votez pozitiv pentru import [ ca sã nu îmblãm toți în chiloți ] da sã fie din materie naturalã :recycling_symbol:
:wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus::wavy_dash::minus:
Asta aşa ca un exemplu :woman_shrugging:t2:

5 Likes

Această lege mă pune pe gînduri. Tot echipamentul este aproape 200 mii euro, devamarea 40 mii euro, atiția bani au cheltuit, ca pe urmă să doneze aceste utilaje? Nuștiu, nuștiu. Să nu fie ceva ascuns la mijloc. Parlamentul aprobă astfel de legi pentru ce?

3 Likes

Pãi iatã, lumea cunoaşte mai multe detalii. İo de ex nici nu ştiam cã este un pachet de biznes, şi cã apoi vor sã doneze.

İo pur-şi-simplu credeam cã este o întrebare la nivel de țarã. :woman_shrugging:t2:

3 Likes

Deasupra la sondaj scrie

Linkul către Proiectul de lege

Îl accesezi și citești!

4 Likes

Voobse n-am înțeles cărei cerința și deacea l-am abandonat